Курочка в рисовій шубці з овочами
730
інгредієнти:
- Рис варений
- Червоний солодкий перець 1 шт.
- Капуста білоголова
- Куряча грудка 1 шт.
- Майонез
- Сметана
- Сир
- Зелень
- Часник 2 зуб.
Варений рис покласти на дно форми для запікання.
Обсмажити курячу грудку зі спеціями до золотистої скоринки.
Покласти на рис.
Нашаткувати капусту і викласти наступним шаром.
Зверху порізати перчик.
Соус. Майонез і сметану змішуємо в рівних пропорціях, додаємо часник і зелень. Розводимо холодною кип'яченою водою, щоб маса стала досить рідкою.
Заливаємо все соусом.
Зверху натираємо сир. Відправляємо в духовку. Запікаємо при температурі 180°С приблизно 40 хвилин.
Печеня по домашньому рецептпеченя по домашньому
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торт наполеон.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі