Курочка в пікантному соусі з пива і хмелі-сунелі
702
інгредієнти:
- Грудка куряча 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Пиво (світле) 1 шт.
- Масло вершкове
- Сіль
- Хмелі-сунелі 1 ч.л.
Курячі грудки без шкіри і кісток порізати на невеликі шматки.
Обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору.
Цибулю порізати великими шматочками і обсмажити в тому ж вершковому маслі, де смажилася курка.
Скласти курку і обсмажену цибулю в каструльку, залити пивом (світлим), посолити, додати хмелі-сунелі і варити до готовності.
Картинки Спартака. Картинки Спартак футбол.
Зачем Вам есть одну капусту - кулинария капуста брокколи. Семена почтой, в том числе редкие.
Рецепт салата мимоза с сыром. Приготовить салат мимоза.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі