Курочка в індійському стилі
798
інгредієнти:
- Гомілка куряча 1 кг
- Йогурт (без добавок, сметана) 250 мл
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Цибуля червона 2 шт.
- Сік лимона 0.5 шт.
- Часник 4 зуб.
- Паприка солодка (мелена) 1 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 0.25 ч.л.
- Імбир (корінь)
- Кориця (мелена) 1 ч.л.
- Гвоздика (мелена) 0.25 ч.л.
- Кардамон (мелений) 0.25 ч.л.
- Кмин (мелений) 1 ст.л.
- Коріандр (мелений) 0.25 ч.л.
- Перець чилі (мелений) 0.25 ч.л.
Корінь імбиру і ріпчасту цибулю почистити і натерти на тертці. Часник пропустити через прес.
Додати йогурт і всі спеції. Добре перемішати.
Гомілку промити і опустити у маринад години на 3.
Форму для випікання змастити олією і викласти кільця червоної цибулі.
Зверху на цибулю покласти гомілку.
Випікати у розігрітій духовці до 200 градусів 40 хв.
Вкусные Рецепты В Мультиварке: салат з ананасами та куркою. Салаты с ананасом.
Осетинские пироги на заказ: салат черепаха с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі