Курочка в "ажурі" з картоплі
- Грудка куряча 2 шт.
- Картопля 6 шт.
- Яйце 1 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Сир 100 г
- Петрушка (зелень) 1 пуч.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
Нарізати зелень. Перемішати із тертим сиром.
М'ясо курки порізати тонкими пластинками.
Обсмажити, посоливши і поперчивши на сухій розігрітій сковорідці 2-3 хвилини, помішуючи.
Картоплю почистити. Натерти на крупній тертці. Гарно віджати.
Додати яйця, борошно, сіль, перемішати.
Розігріти сковороду. Налити олію, щоб покрила дно сковороди. Розподілити терту картоплю по дну і притиснути лопаткою.
Таким чином отримається млинець картопляний.
Коли млинець готовий з одного боку (смажиться 2-3 хвилини), перевернути і викласти на половину млинця курку.
Зверху посипати тертим сиром із зеленню, зачекати 2-3 хвилини, доки підсмажиться друга сторона млинця, а сир почне плавитися.
Вільною стороною картопляного млинця накрити курку з сиром. По хвилинці на кожній стороні обсмажити.
Отбивная куриная с грибамиотбивная куриная
Диета: рецепты для похудения - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями.
Недорогой крем для торта видеонедорогой крем для торта
Рецепты на святую вечерюКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Фотографии кулинарных рецептов. Кулинарные рецепты с фотографией каждого блюда.
Фуршеты канапе технология приготовления. Инструменты для приготовления канапе.
Майонез домашний провансаль форумРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter