Курочка у вишневому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
1012 Курочка у вишневому соусі
Фото - Курочка у вишневому соусі
інгредієнти:
  • Курка 1 кг
  • Вишня 200 г
  • Вино червоне сухе 125 мл
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Вода 100 мл
  • Цукор-пісок 100 г
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений і горошком)
  • Базилік сушений
  • Лавровий лист
  • Часник 2 зуб.

Курочка у вишневому соусі інгредієнтиЗмішати дрібно рубаний часник, олію, чорний мелений перець і сіль.

Курочка у вишневому соусі Натерти цією сумішшю курку і відправити у розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 15-20.

фото Курочка у вишневому соусі Вино, цукор і воду змішати, довести до кипіння. Додати лавровий лист і чорний перець горошком. Вишню помити, проколоти кожну зубочисткою і покласти у винну суміш. Довести ще раз до кипіння.

Курочка у вишневому соусі Курка Курочку вийняти, засипати подрібненою цибулею, полити трохи соусом і відправити у духовку ще на 30 хвилин.

 

Рецепты простых салатов: рецепты вкусных салатов. Вкусные рецепты салатов с фото.

Рецепты салатов на любой вкус - салат черепаха с фото. Осетинские пироги на заказ.

Морепродукты салаты рецепты. Морепродукты салат рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter