Курочка у вишневому соусі
1012
інгредієнти:
- Курка 1 кг
- Вишня 200 г
- Вино червоне сухе 125 мл
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Вода 100 мл
- Цукор-пісок 100 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений і горошком)
- Базилік сушений
- Лавровий лист
- Часник 2 зуб.
Змішати дрібно рубаний часник, олію, чорний мелений перець і сіль.
Натерти цією сумішшю курку і відправити у розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 15-20.
Вино, цукор і воду змішати, довести до кипіння. Додати лавровий лист і чорний перець горошком. Вишню помити, проколоти кожну зубочисткою і покласти у винну суміш. Довести ще раз до кипіння.
Курочку вийняти, засипати подрібненою цибулею, полити трохи соусом і відправити у духовку ще на 30 хвилин.
Рецепты простых салатов: рецепты вкусных салатов. Вкусные рецепты салатов с фото.
Рецепты салатов на любой вкус - салат черепаха с фото. Осетинские пироги на заказ.
Морепродукты салаты рецепты. Морепродукты салат рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі