Курочка у винно-овочевому соусі
- Курка (філе) 1 кг
- Помідор 3 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Кріп 50 г
- Петрушка 20 г
- Цибуля зелена 100 г
- Соєвий соус
- Олія рослинна
- Вино (Мускат (десертний)) 150 мл
Куряче філе нарізати великими шматками, замаринувати у соєвому соусі на годину.
Розігріти олію на сковороді і обсмажити філе на сильному вогні.
Помідори, перець, зелень дрібно нарізати. Покласти на сковороду, де до цього смажилася курка. Залити вином, при необхідності додати олію. Накрити кришкою і тушкувати хвилин 20 на середньому вогні.
Отриманим густим соусом залити філе. Перемішати, щоб всі шматочки були в овочах.
Залишити на деякий час, щоб просочилося, хвилин на 30.
Топ 10 лучших ресторанов СПб - мясные блюда для фуршета. Изящные канапе и закуски для.
Салат кучками рецепт с корейской морковкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
кулинарные рецепты с пошаговым описанием
Салат в омлетеСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты с мидиями с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter