Курочка у винно-овочевому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
684 Курочка у винно-овочевому соусі
Фото - Курочка у винно-овочевому соусі
інгредієнти:
  • Курка (філе) 1 кг
  • Помідор 3 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Кріп 50 г
  • Петрушка 20 г
  • Цибуля зелена 100 г
  • Соєвий соус
  • Олія рослинна
  • Вино (Мускат (десертний)) 150 мл

Куряче філе нарізати великими шматками, замаринувати у соєвому соусі на годину.

Розігріти олію на сковороді і обсмажити філе на сильному вогні.

Помідори, перець, зелень дрібно нарізати. Покласти на сковороду, де до цього смажилася курка. Залити вином, при необхідності додати олію. Накрити кришкою і тушкувати хвилин 20 на середньому вогні.

Отриманим густим соусом залити філе. Перемішати, щоб всі шматочки були в овочах.

Залишити на деякий час, щоб просочилося, хвилин на 30.

 

Топ 10 лучших ресторанов СПб - мясные блюда для фуршета. Изящные канапе и закуски для.

Салат кучками рецепт с корейской морковкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

кулинарные рецепты с пошаговым описанием

Салат в омлетеСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты с мидиями с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

майонез домашний

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter