Курочка у вершковому соусі
779
інгредієнти:
- Філе куряче (грудка) 1 кг
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Пиво (світле) 200 мл
- Вершки (15-20%) 200 мл
- Борошно
- Сіль
- Перець чорний (мелений або суміш перців)
- Олія соняшникова
Курячі грудки порізати довгими брусочками шириною близько сантиметра.
Цибулю порізати півкільцями.
Перець болгарський порізати соломкою.
Курку посолити, поперчити, запанірувати у борошні, обсмажити на олії на великому вогні протягом 5 хвилин, постійно помішуючи. Викласти зі сковорідки.
У цій же сковорідці протягом 3 хвилин обсмажити цибулю і перець.
Викласти у сковороду курку, залити пивом і вершками, тушкувати ще 3-4 хвилини.
Рецепты на праздничный стол - рецепт торта киевский. Поможем выйти замуж в Германию.
ТутКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты американской кухни с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі