Курочка у вершково-ягідному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
609 Курочка у вершково-ягідному соусі
Фото - Курочка у вершково-ягідному соусі
інгредієнти:
  • Філе куряче 1 кг
  • Агрус 200 г
  • Смородина чорна 200 г
  • Вершки (20%) 400 мл
  • Цукор-пісок 5 ст.л.
  • Борошно пшеничне
  • Олія рослинна
  • Сіль

Курочка у вершково-ягідному соусі інгредієнти Чорну смородину і агрус вимити, покласти у каструлю, додати цукор і пару столових ложок води, трохи пом'яти, щоб половина ягід залишилися цілими, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 5 хвилин.

Курочка у вершково-ягідному соусі Додати вершки і варити ще хвилини 3.

фото Курочка у вершково-ягідному соусі Куряче філе трохи посолити, обваляти в борошні й обсмажити з двох боків до золотистої скоринки.

Курочка у вершково-ягідному соусі Філе куряче Викласти курочку у форму для запікання, залити ягідним соусом, поставити в духовку, розігріту до 200 градусів.

Курочка у вершково-ягідному соусі Агрус Запікати в духовці до готовності курочки (приблизно 20-25 хвилин). 

 

пицца тесто начинка

Салаты из брокколи и цветной капустыРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Ореховый торт без муки рецепт с фотоВкусные быстрые и простые Рецепты Тортов

Рецепты Для Мультиварки - скумбрия в маринаде рецепт. Рецепты для мультиварки, вкусно.

Рецепт салата с отварным языкомРецепты и советы

Ювелирный 1919 - украшения для торта из крема. Купить кондитерку.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter