Курочка у вершково-ягідному соусі
- Філе куряче 1 кг
- Агрус 200 г
- Смородина чорна 200 г
- Вершки (20%) 400 мл
- Цукор-пісок 5 ст.л.
- Борошно пшеничне
- Олія рослинна
- Сіль
Чорну смородину і агрус вимити, покласти у каструлю, додати цукор і пару столових ложок води, трохи пом'яти, щоб половина ягід залишилися цілими, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 5 хвилин.
Додати вершки і варити ще хвилини 3.
Куряче філе трохи посолити, обваляти в борошні й обсмажити з двох боків до золотистої скоринки.
Викласти курочку у форму для запікання, залити ягідним соусом, поставити в духовку, розігріту до 200 градусів.
Запікати в духовці до готовності курочки (приблизно 20-25 хвилин).
Салаты из брокколи и цветной капустыРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Ореховый торт без муки рецепт с фотоВкусные быстрые и простые Рецепты Тортов
Рецепты Для Мультиварки - скумбрия в маринаде рецепт. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Рецепт салата с отварным языкомРецепты и советы
Ювелирный 1919 - украшения для торта из крема. Купить кондитерку.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter