Курочка у вершково-пряному соусі із карамелькою
- Філе куряче 500 г
- Гриби (асорті) 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Вершки (жирні) 200 мл
- Спеції (сіль, французькі трави)
- Гірчиця суха 0.5 ч.л.
- Гірчиця ("французька" зерниста) 2 ч.л.
- Оцет (бальзамічний) 20 мл
- Дим рідкий 1 ст.л.
- Соус сирний (гострий) 2 ст.л.
Куряче філе нарізати тонкими смужками, нарізати півкільцями цибулю, часник подрібнити, додати "рідкий дим", "бальзамічний" оцет, гірчицю суху зернисту, асорті перців, "французькі трави" і смачну сіль з овочами. Маринувати 1 годину в холодильнику. Викласти промариновану курочку на розігріту сковороду і обсмажити протягом 5 хв. Потім залити жирними вершками, додати "французьку" зернисту гірчицю, гострий сирний соус і тушкувати на маленькому вогні ще 15 хв. У цей час на окремій сковороді обсмажити грибне асорті + сіль і перець. Оскільки карамель готується дуже швидко, то по готовності основної страви, викласти у центр тарілки курочку у соусі, по боках гриби і готувати карамелізовану цибулю. У сковороду налити трохи води (50 мл), додати 4 ч. л. цукрового піску і нарізану півкільцями цибулю. На середньому вогні все швидко обсмажити протягом двох хвилин, постійно помішуючи. Цибулю викласти на курочку і подати на стіл зі смаженою картоплею.
Рецепт фасолевого тортаРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Маковый торт с орехами. Маковый торт-пирог.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter