Курочка у вершково-пряному соусі із карамелькою

ДРУГІ СТРАВИ
698 Курочка у вершково-пряному соусі із карамелькою
Фото - Курочка у вершково-пряному соусі із карамелькою
інгредієнти:
  • Філе куряче 500 г
  • Гриби (асорті) 200 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Вершки (жирні) 200 мл
  • Спеції (сіль, французькі трави)
  • Гірчиця суха 0.5 ч.л.
  • Гірчиця ("французька" зерниста) 2 ч.л.
  • Оцет (бальзамічний) 20 мл
  • Дим рідкий 1 ст.л.
  • Соус сирний (гострий) 2 ст.л.

Курочка у вершково-пряному соусі з карамелькою інгредієнти

Курочка у вершково-пряному соусі з карамелькою

фото Курочка у вершково-пряному соусі з карамелькою

Курочка у вершково-пряному соусі з карамелькою Філе куряче

Курочка у вершково-пряному соусі з карамелькою Гриби

Курочка у вершково-пряному соусі з карамелькою Цибуля ріпчаста

Курочка у вершково-пряному соусі з карамелькою Часник

Курочка у вершково-пряному соусі з карамелькою Сливки

Курочка у вершково-пряному соусі з карамелькою Спеції

Курочка у вершково-пряному соусі з карамелькою Гірчиця суха

Куряче філе нарізати тонкими смужками, нарізати півкільцями цибулю, часник подрібнити, додати "рідкий дим", "бальзамічний" оцет, гірчицю суху зернисту, асорті перців, "французькі трави" і смачну сіль з овочами. Маринувати 1 годину в холодильнику. Викласти промариновану курочку на розігріту сковороду і обсмажити протягом 5 хв. Потім залити жирними вершками, додати "французьку" зернисту гірчицю, гострий сирний соус і тушкувати на маленькому вогні ще 15 хв. У цей час на окремій сковороді обсмажити грибне асорті + сіль і перець. Оскільки карамель готується дуже швидко, то по готовності основної страви, викласти у центр тарілки курочку у соусі, по боках гриби і готувати карамелізовану цибулю. У сковороду налити трохи води (50 мл), додати 4 ч. л. цукрового піску і нарізану півкільцями цибулю. На середньому вогні все швидко обсмажити протягом двох хвилин, постійно помішуючи. Цибулю викласти на курочку і подати на стіл зі смаженою картоплею.

Рецепт фасолевого тортаРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Маковый торт с орехами. Маковый торт-пирог.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter