"Курочка у вершках"
679
інгредієнти:
- Філе куряче 4 шт.
- Вершки (33%) 150 мл
- Помідор 1 шт.
- Сир 150 г
- Часник 6 зуб.
- Борошно
- Яйце 3 шт.
Куряче філе розрізати навпіл уздовж і гарно відбити.
Потім окремо у миску розбити яйця і вичавити часник.
Відбите філе посолити, поперчити, обмазати приправою для курки.
Розігріти сковороду, відбите філе запанірувати у борошні, потім у яйці і смажити до утворення золотистої скоринки.
Потім перекласти все у посудину для запікання, укласти на кожен шматочок курки часточку помідора, залити все вершками і поставити у духовку на 15 хвилин (180°С), за 5 хвилин до готовності посипати все сиром.
Рецепт приготовления сельдь под шубой. Рецепт приготовления сельди под шубой.
http://recepti.biz.uaСовременное искусство
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - торты без выпечки рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі