Курочка у сухарях
- Курка (стегенця) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сухарі панірувальні 150 г
- Приправа (Маггі для курки із часником) 1 упак.
- Сіль
- Олія рослинна 50 г
- Майонез 2 ст.л.
Курку (стегенця) обробити на невеликі шматочки. Олію вилити у сковороду і викласти курку.
Смажити п'ять хвилин з одного боку, перевернути. Потім посипати частиною сухарів, не перевертати, накрити кришкою. Через п'ять-сім хвилин перевернути і так само посипати сухарями і накрити кришкою.
Курку періодично перевертати. Обсмажувати до появи золотистого кольору. Потім додати дрібно нарізану цибулю і часник. Накрити кришкою і смажити хвилин 10. Не забуваючи помішувати.
Додати приправу "Маггі на друге для соковитої курки із часником", все добре перемішати і залишити на повільному вогні на 15 хвилин, періодично помішуючи. Якщо необхідно, можна додати 2 ст. л. води.
Додати майонез. Тушкувати 5-7 хвилин. Можна подавати із макаронами, із гречкою, із овочами, із рисом.
Шоколадный пудинг рецепт с какао для малышаСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Рецепт салат охотничий здесь
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт торту пяна вишняСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Мультиварка Philips - рецепт бисквитного рулета с кремом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter