Курочка у соусі із салямі
- Курка (стегенця) 800 г
- Салямі 5 ст.л.
- Цибуля 1 шт.
- Сік томатний 1 скл.
- Соус чилі 4 ч.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Цукор 2 ч.л.
- Часник гранульований 1 ч.л.
- Базилік 1 ч.л.
- Естрагон 1 ч.л.
- Імбир мелений 0.5 ч.л.
- Горіх мускатний 0.5 ч.л.
- Олія 2 ст.л.
М'ясо відокремити від шкірки і кісточок, нарізати смужками.
Обсмажити на олії до готовності, викласти на тарілку.
Цибулину дрібно нарізати, викласти у сковороду, обсмажити до м'якості.
Додати томатний сік, довести до кипіння.
Додати сіль, цукор, спеції, соус чилі, перемішати.
Салямі натерти на крупній тертці.
Додати в соус, перемішати.
Увесь час соус має потихеньку кипіти на маленькому вогні.
Викласти у соус курочку, перемішати.
Через 2-3 хв вимкнути вогонь.
Подавати з макаронами.
Рецепт салата с каперсамиРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Карл шумахер рецептыРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Фруктовый салат рецепт с фотоПривезем свежие продукты для салата и расскажем как приготовить
http://recepti.biz.ua рецепты салата из моркови на зиму
Кулинарный сайт огонек. Интересные кулинарные сайты.
Скороварки для приготовления каши: праздничные первые блюда. Натуральный рецепт от насморка.
Гриль-барбекю: приготовление блюд на электрогриле. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Карчма Украинская кухня. Украинская кухня в древности.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter