Курочка у сирно-вершковому соусі із пловним рисом

ДРУГІ СТРАВИ
836 Курочка у сирно-вершковому соусі із пловним рисом
Фото - Курочка у сирно-вершковому соусі із пловним рисом
інгредієнти:
  • Філе куряче 140 г
  • Морква 20 г
  • Вершки 50 г
  • Сирок плавлений 50 г
  • Олія рослинна 3 г
  • Масло вершкове 3 г
  • Рис 60 г
  • Вода 90 г

Курочка в сирно вершковому соусі з пловним рисом інгредієнти Приготувати пловний рис. У каструлю налити олію й обсмажити моркву. Рис промити і висипати у моркву, залити окропом, довести до кипіння, посолити і зменшити на маленький вогонь на 10 хвилин, зняти з вогню і закутати на 15 хвилин.

Курочка в сирно вершковому соусі з пловним рисом Філе куряче помити, відокремити плівки і якщо є кістки.

фото Курочка в сирно вершковому соусі з пловним рисом Нарізати філе брусками і обсмажити на змішаній олії із маслом.

Курочка в сирно вершковому соусі з пловним рисом Куряче філе Морквину обсмажити і додати у філе.

Курочка в сирно вершковому соусі з пловним рисом Морква Додати вершки, як вершки почнуть густіти, додати сирок, нарізаний шматочками, щоб швидше розійшовся, якщо треба, то можна посолити.

Курочка в сирно вершковому соусі з пловним рисом Сливки Готовий рис укласти у змащену форму і перевернути на тарілку, навколо укласти курочку.

recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Домашний йогурт Лактина: как в домашних условиях приготовить йогурт. Набор для суши роллов Мидори.

Блюда из картофельного пюре в духовкеО суши и блюдах японской кухни

Кулинарные сайты чтоб Дети сами готовили. Кулинарные рецепты сайт хорошая кухня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter