Курочка у сирно-вершковому соусі із пловним рисом
- Філе куряче 140 г
- Морква 20 г
- Вершки 50 г
- Сирок плавлений 50 г
- Олія рослинна 3 г
- Масло вершкове 3 г
- Рис 60 г
- Вода 90 г
Приготувати пловний рис. У каструлю налити олію й обсмажити моркву. Рис промити і висипати у моркву, залити окропом, довести до кипіння, посолити і зменшити на маленький вогонь на 10 хвилин, зняти з вогню і закутати на 15 хвилин.
Філе куряче помити, відокремити плівки і якщо є кістки.
Нарізати філе брусками і обсмажити на змішаній олії із маслом.
Морквину обсмажити і додати у філе.
Додати вершки, як вершки почнуть густіти, додати сирок, нарізаний шматочками, щоб швидше розійшовся, якщо треба, то можна посолити.
Готовий рис укласти у змащену форму і перевернути на тарілку, навколо укласти курочку.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Домашний йогурт Лактина: как в домашних условиях приготовить йогурт. Набор для суши роллов Мидори.
Блюда из картофельного пюре в духовкеО суши и блюдах японской кухни
Кулинарные сайты чтоб Дети сами готовили. Кулинарные рецепты сайт хорошая кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter