Курочка у рукаві із зеленню
- Курка 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Кінза 1 пуч.
- Кріп 1 пуч.
- Масло вершкове 100 г
- Спеції
- Часник 3 зуб.
- Цукор 2 ст.л.
Часник вичавлений змішати із перцем та сіллю, і натерти курку. Залишити на годину.
Нашаткувати дрібно цибулю, петрушку, кріп, кінзу. На сковороді розтопити вершкове масло, обсмажити цибулю і додати всю зелень. Посолити, поперчити і злегка обсмажити.
У курочки за допомогою пальців відокремити шкіру, обережно, щоб не порвати. Піднявши шкіру курки, обережно за допомогою ложки ввести зелену масу під шкіру.
Введену масу розподілити акуратно руками по всій "площі" шкіри, під грудкою, спинкою, по ніжках.
Курку покласти у рукав для запікання, покласти у форму і запекти у розігрітій духовці до 180 градусів, приблизно 40 хв.
Вийняти курку (духовку не вимикати), обережно звільнити від рукава. Отриманий сік залишити на дні разом із куркою у формі.
4 ложки соку змішати із цукром і полити курку.
Поставити курку знову у духовку на хвилин 15 для утворення скоринки.
Подавати із соком із зелені.
Рецепты пасхиКулинарные рецепты
Мультиварка Philips - приготовление пасты в мультиварке.
www.recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
http://recepti.biz.uaКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Рецепт салата мимоза с сырок. Приготовление салата мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter