Курочка у рожевому соусі із запеченою у беконі молодою картоплею
657
інгредієнти:
- Стегно куряче
- Картопля
- Бекон (копчений)
- Часник
- Зелень
- Кетчуп
- Аджика
- Майонез
- Цибуля ріпчаста
Приготувати маринад, змішати майонез і кетчуп, обмазати у ньому курку і залишити на 2 години.
Нарізати часник і обсмажити на сковороді не більше хвилини.
Нарізати півкільцями цибулю.
Додати у маринад з куркою.
Викласти усю суміш із куркою у сковороду до часнику і тушкувати у маринаді не менше 45 хвилин на невеликому вогні.
Проколоти кожну молоду картоплину у декількох місцях гострим ножем і загорнути у бекон, поставити у духовку на 20-25 хвилин при температурі 180°С (можна додати у проколене місце шматочок часнику).
Продажа сельхозсырья,цветы - мясные салаты с ананасом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Новогодние рецепты закусок и салатовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі