Курочка у рожевому соусі із запеченою у беконі молодою картоплею

ДРУГІ СТРАВИ
601 Курочка у рожевому соусі із запеченою у беконі молодою картоплею
Фото - Курочка у рожевому соусі із запеченою у беконі молодою картоплею
інгредієнти:
  • Стегно куряче
  • Картопля
  • Бекон (копчений)
  • Часник
  • Зелень
  • Кетчуп
  • Аджика
  • Майонез
  • Цибуля ріпчаста

Курочка в рожевому соусі з запеченої в беконемолодой картоплею інгредієнти Приготувати маринад, змішати майонез і кетчуп, обмазати у ньому курку і залишити на 2 години.

Курочка в рожевому соусі з запеченої в беконемолодой картоплею

Нарізати часник і обсмажити на сковороді не більше хвилини.

фото Курочка в рожевому соусі з запеченої в беконемолодой картоплею Нарізати півкільцями цибулю.

Курочка в рожевому соусі з запеченої в беконемолодой картоплею Додати у маринад з куркою.

Курочка в рожевому соусі з запеченої в беконемолодой картоплею Викласти усю суміш із куркою у сковороду до часнику і тушкувати у маринаді не менше 45 хвилин на невеликому вогні.

Курочка в рожевому соусі з запеченої в беконемолодой картоплею

Курочка в рожевому соусі з запеченої в беконемолодой картоплею

Курочка в рожевому соусі з запеченої в беконемолодой картоплею Проколоти кожну молоду картоплину у декількох місцях гострим ножем і загорнути у бекон, поставити у духовку на 20-25 хвилин при температурі 180°С (можна додати у проколене місце шматочок часнику).

Курочка в рожевому соусі з запеченої в беконемолодой картоплею

Курочка в рожевому соусі з запеченої в беконемолодой картоплею

Курочка в рожевому соусі з запеченої в беконемолодой картоплею

Курочка в рожевому соусі з запеченої в беконемолодой картоплею 

Продажа сельхозсырья,цветы - мясные салаты с ананасом. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Новогодние рецепты закусок и салатовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома