Курочка у пряному цибульно-перцевому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
605 Курочка у пряному цибульно-перцевому соусі
Фото - Курочка у пряному цибульно-перцевому соусі
інгредієнти:
  • Курка 1.7 кг
  • Олія рослинна
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Перець солодкий 4 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Цукор-пісок 1 ч.л.
  • Бульйон (з кубика) 700 мл
  • Паприка 1 ч.л.
  • Хмелі-сунелі 0.5 ч.л.
  • Аджика 0.5 ч.л.
  • Сіль
  • Петрушка 0.5 пуч.
  • Крихта хлібна 100 г

Курочка в пряному цибульний-перцевому соусі інгредієнти Необхідні овочі для приготування соусу помити, почистити і порізати.

Курочка в пряному цибульний-перцевому соусі

фото Курочка в пряному цибульний-перцевому соусі На суміші олій на великому вогні обсмажити порційні шматки курки до рум'яного кольору, курочку тимчасово викласти на тарілку.

Курочка в пряному цибульний-перцевому соусі Куріцa У залишеній від смаження курки олії обсмажити цибулю.

Курочка в пряному цибульний-перцевому соусі Масло рослинне До цибулі додати порізаний соломкою солодкий перець, томатну пасту, цукор, спеції і бульйон, перемішати і тушкувати хвилин 10 на середньому вогні соус.

Курочка в пряному цибульний-перцевому соусі Цибуля ріпчаста У готовий соус викласти курочку, тушкувати на невеликому вогні хвилин 25-30.

Курочка в пряному цибульний-перцевому соусі Перець солодкий

Курочка в пряному цибульний-перцевому соусі Часник Додати у соус хлібні крихти, які трохи загустять соус, і подрібнену петрушку, перемішати і тушкувати ще хвилин п'ять.

Курочка в пряному цибульний-перцевому соусі Томатна паста Подавати зі спагеті.

Рецепты приготовления блюд - рецепты приготовления шубы. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter