Курочка у пряному цибульно-перцевому соусі
602
інгредієнти:
- Курка 1.7 кг
- Олія рослинна
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Перець солодкий 4 шт.
- Часник 4 зуб.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Цукор-пісок 1 ч.л.
- Бульйон (з кубика) 700 мл
- Паприка 1 ч.л.
- Хмелі-сунелі 0.5 ч.л.
- Аджика 0.5 ч.л.
- Сіль
- Петрушка 0.5 пуч.
- Крихта хлібна 100 г
Необхідні овочі для приготування соусу помити, почистити і порізати.
На суміші олій на великому вогні обсмажити порційні шматки курки до рум'яного кольору, курочку тимчасово викласти на тарілку.
У залишеній від смаження курки олії обсмажити цибулю.
До цибулі додати порізаний соломкою солодкий перець, томатну пасту, цукор, спеції і бульйон, перемішати і тушкувати хвилин 10 на середньому вогні соус.
У готовий соус викласти курочку, тушкувати на невеликому вогні хвилин 25-30.
Додати у соус хлібні крихти, які трохи загустять соус, і подрібнену петрушку, перемішати і тушкувати ще хвилин п'ять.
Подавати зі спагеті.
Рецепты приготовления блюд - рецепты приготовления шубы. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі