Курочка у перцевому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
684 Курочка у перцевому соусі
Фото - Курочка у перцевому соусі
інгредієнти:
  • Курка 1 кг
  • Перeць болгарський (червоний) 3 шт.
  • Паприка (мелена) 1 ч.л.
  • Часник 6 зуб.
  • Вино біле сухе 150 мл
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Базилік
  • Кріп

Курочка в перцевому соусі інгредієнти Розрізати червоний перець уздовж на 2 частини, поставити під гриль до м'якості. Потім запакувати у пакет або покласти під кришку у каструлю, щоб пропарити - шкірка буде відходити краще.

Курочка в перцевому соусі Часник запекти у фользі із ложкою олії в духовці близько півгодини. Часточки вийняти дуже легко. Часник збити у пюре разом із очищеним від шкірки і насіння перцем.

фото Курочка в перцевому соусі Курку обсмажити, влити вино і протушкувати під кришкою хвилин 15, посолити і приправити, якщо треба, потім влити туди ж перцево-часниковий соус, розмішати і знову тушкувати хвилин 10-15. Подавати із будь-яким гарніром або без. Перед подачею посипати зеленню.

Рецепты для хлебопечки, вкусно - печень с яблоками рецепт.

Плов В Мультиварке Рецепты С Фото: консервация грибов рецепты. Поможем выйти замуж в Германию.

Готовим со вкусом: салаты с фото. Салаты и закуски.

Рецепт приготовления торт медовик тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter