Курочка у перцевому соусі
- Курка 1 кг
- Перeць болгарський (червоний) 3 шт.
- Паприка (мелена) 1 ч.л.
- Часник 6 зуб.
- Вино біле сухе 150 мл
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Базилік
- Кріп
Розрізати червоний перець уздовж на 2 частини, поставити під гриль до м'якості. Потім запакувати у пакет або покласти під кришку у каструлю, щоб пропарити - шкірка буде відходити краще.
Часник запекти у фользі із ложкою олії в духовці близько півгодини. Часточки вийняти дуже легко. Часник збити у пюре разом із очищеним від шкірки і насіння перцем.
Курку обсмажити, влити вино і протушкувати під кришкою хвилин 15, посолити і приправити, якщо треба, потім влити туди ж перцево-часниковий соус, розмішати і знову тушкувати хвилин 10-15. Подавати із будь-яким гарніром або без. Перед подачею посипати зеленню.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - печень с яблоками рецепт.
Плов В Мультиварке Рецепты С Фото: консервация грибов рецепты. Поможем выйти замуж в Германию.
Готовим со вкусом: салаты с фото. Салаты и закуски.
Рецепт приготовления торт медовик тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter