Курочка у медовому соусі
- Курка 1 шт.
- Мед (темний) 2 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Яблуко 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Майонез 1 ст.л.
- Спеції (грузинська суміш) 2 ч.л.
- Часник 1 зуб.
Соус - мед, майонез і гірчицю змішати.
Курку натерти сіллю, спеціями, часником і соусом, залишити на годину маринуватися. Трохи соусу залишити.
Яблука, моркву нарізати великими шматочками, цибулю півкільцями.
Замариновану курочку укласти у форму або сковорідку, викласти яблука, цибулю, моркву, налити трохи води і відправити у розігріту духовку на годину.
Протягом приготування потрібно пару раз полити курочку водою із частиною соусу.
Яблука можна подавати як гарнір.
Про Пост,внизу есть ссылка на рецептыРецепты на любой вкус и день. Статья о Великом посте
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепты блюд из рыбы.
Кулинарные рецепты на каждый день - кулинарные сайты. Кулинарные рецепты на любой вкус.
Рецепт приготовления плова простой здесь
Рецепты салатов на любой вкус - рецепт салата с буряком. Рецепты для пекарни.
Крем для торта для украшения из шприца фотоЭфирные масла, кремы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter