Курочка у лусці
- Крила курячі 400 г
- Картопля 600 г
- Пиво 200 г
- Базилік
- Масло вершкове 70 г
- Пажитник
- Куркума
- Імбир
- Мускатний горіх
- Паприка
- Перець (чорний і червоний)
- Чабер
- Карі
- Сіль
- Коріандр
Очистити картоплю. Нарізати тонкими кружечками.
Злегка присипати картоплю сумішшю спецій для овочів: карі, паприка, коріандр, пажитник, базилік, мускатний горіх, чорний перець, сіль. Зверху покласти замариновані крильця. Для маринаду можна використовувати коріандр, паприку, червоний і чорний перець, мускатний горіх. Маринувати - годину-дві.
Полити пивом. Відправити в розігріту до 200 градусів духовку. Через 15 хвилин перевернути крильця, на картоплю покласти кілька шматочків вершкового масла.
Запікати 10-15 хвилин при тій же температурі.
Салат слоёный с КурицейСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
http://recepti.biz.uaФедерация легкой атлетики. Новости легкой атлетики
Салат из морепродуктов рецептКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter