"Курочка у листочках"
- Філе куряче 600 г
- Капуста пекінська (листя) 10 шт.
- Сир твердий 150 г
- Майонез (домашній)
- Приправа (солона: коренеплоди, зелень)
- Перець чорний
Філе зранку замаринувати. Гострі спеції, ріпчаста цибуля, сіль, чайна ложка оцту і поставити у холодильник. Увечері філе промити водою. Нарізати на 10 частин. Підготувати листя пекінської капусти. Тверду, білу частину листка занурити у киплячу воду на кілька хвилин, щоб листок можна було згорнути.
Шматочки філе добре присипати солоною приправою, чорним перцем, часниковим перцем і загорнути у листочки.
Змастити тефлонову форму олією і викласти на неї філе у листочках. На гарнір приготувати картоплю. Нарізати подрібніше і викласти навколо філе.
Філе і картоплю добре залити майонезом (із кропом і гірчицею). Форму прикрити зверху фольгою і поставити у духовку на 30 хвилин при температурі 200 градусів. Форму вийняти із духовки і присипати зверху сиром. Знову поставити у духовку, уже не закриваючи верх форми, на 15-20 хвилин, до рум'яної скоринки.
Приготувати салат. Капуста пекінська, свіжий огірок, стебло селери, зелена цибуля і кріп. Трохи посолити і заправити майонезом.
ТутИзготовление тортов на заказ
Рецепт салата курица в перьяхКулинарные рецепты. Рецепты и советы
recepti.biz.ua рецепт пасхи
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter