"Курочка у листочках"

ДРУГІ СТРАВИ
662 "Курочка у листочках"
Фото -
інгредієнти:
  • Філе куряче 600 г
  • Капуста пекінська (листя) 10 шт.
  • Сир твердий 150 г
  • Майонез (домашній)
  • Приправа (солона: коренеплоди, зелень)
  • Перець чорний

Філе зранку замаринувати. Гострі спеції, ріпчаста цибуля, сіль, чайна ложка оцту і поставити у холодильник. Увечері філе промити водою. Нарізати на 10 частин. Підготувати листя пекінської капусти. Тверду, білу частину листка занурити у киплячу воду на кілька хвилин, щоб листок можна було згорнути.

Шматочки філе добре присипати солоною приправою, чорним перцем, часниковим перцем і загорнути у листочки.

фото Змастити тефлонову форму олією і викласти на неї філе у листочках. На гарнір приготувати картоплю. Нарізати подрібніше і викласти навколо філе.

Філе і картоплю добре залити майонезом (із кропом і гірчицею). Форму прикрити зверху фольгою і поставити у духовку на 30 хвилин при температурі 200 градусів. Форму вийняти із духовки і присипати зверху сиром. Знову поставити у духовку, уже не закриваючи верх форми, на 15-20 хвилин, до рум'яної скоринки.

Приготувати салат. Капуста пекінська, свіжий огірок, стебло селери, зелена цибуля і кріп. Трохи посолити і заправити майонезом.

 

 

 

ТутИзготовление тортов на заказ

Рецепт салата курица в перьяхКулинарные рецепты. Рецепты и советы

recepti.biz.ua рецепт пасхи

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter