Курочка у лимонному соці
- Курка 0.5 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Борошно 1 ст.л.
- Паприка солодка (порошок) 1 ст.л.
- Приправа (суміш "Італійські трави") 2 ч.л.
- Бульйон (курячий із кубика) 0.5 скл.
- Сіль
- Олія
- Цукор 1 ч.л.
- Перець білий
0,5 курки розрубати на частини. Вичавити сік 0,5 лимона, а цедру натерти на тертці. Маринувати курку у лимонному соці і цедрі 20-30 хвилин.
Kурку гарно обсушити паперовими серветками.
Змішати борошно із порошком солодкої червоної паприки.
Kурочку посолити і поперчити, гарно обваляти у суміші борошна і паприки, злегка утрамбовуючи її на курочку.
Oбсмажити в оливковій олії до рум'яності.
У лимонний сік-маринад додати 1 ч. л. цукру і бульйон, сіль і перець.
Обсмажену курку викласти у форму для запікання, обсипати італійськими (або прованськими) травами.
Залити лимонно-бульонною сумішшю.
Запекти у духовці при 180°C 20-30 хв, один раз при цьому перевернувши.
Куриные рулеты в беконе с ананасовой начинкой. Куриный рулет с чечевицей.
Кулинарные рецепты от Tramontina: кексы и маффины рецепты с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепт для приготовления плова. Плов рецепт приготовления.
Черничное варенье пятиминутка на зиму рецептПроизводство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов. Рецепты варенья
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата с морепродуктов. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter