Курочка "У кваску"
736
інгредієнти:
- Курка (філе) 5 шт.
- Квас 1 л
- Сіль
- Перець
- Приправа для курки
Курку залити квасом (щоб закривав майже повністю). Залишити на 4-5 годин у прохолодному місці.
Трохи підкаптити на вогні. Якщо немає можливості - засмажити на листі у духовці до готовності.
Прикрасити зеленню.
Закупка рецепты: салаты праздничные рецепты с фото. Как приготовить летний салат.
Рецепты даши малаховой на интереКулинарные рецепты
Кухня с юлией высоцкойО суши и блюдах японской кухни
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі