Курочка у кисло-солодкому соусі
- Грудка куряча 3 шт.
- Перець червоний
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна
- Ананас консервований 1 бан.
- Крохмаль
- Соєвий соус
- Оцет
- Томатна паста
Курку порізати на смужки товщиною 1-1,5 см.
Змішати крохмаль із соєвим соусом (він перетвориться у дуже тугу масу).
Сюди покласти всю курку і розмішати. Відставити у сторону.
Нагріти олію на сковороді і підсмажити порізані на смужки перець і півкільцями цибулю. Коли підрум'яниться, викласти курочку і обсмажити все разом, доки у курці не залишиться рожевого соку.
Соус.
Всі інгредієнти для соусу змішати (соєвий соус, крохмаль, оцет, томатна паста, сік від ананасів).
Коли курка на сковороді готова, додати ананаси без соку.
Залити все соусом, дати прокипіти. Соус трохи загусне в процесі кипіння.
Рецепт крема для украшения торта тут
Салаты с креветками - салат с креветками и омлетом. Приготовьте полезные салаты.
Рецепты салатов с языком с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
http://recepti.biz.ua рецепты из печени говяжьей
Классические и авторские рецепты - рецепты едим дома с юлией высоцкой. Вкусные рецепты с фото.
Рецепты макового торта от юлии высоцкой recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter