Курочка у карамелі
- Курка 1.2 кг
- Мед 3 ст.л.
- Сік лимона 50 мл
- Часник (порошок) 1 ч.л.
- Паприка мелена 1 ч.л.
- Сіль
- Перець червоний мелений
Приготувати карамель. 3 ст. л. меду змішати із лимонним соком та водою. Довести до кипіння дані інгредієнти, 7 хвилин дати покипіти на повільному вогні, потім додати часник, паприку і червоний перець.
Коли трохи охолоне, змастити цією сумішшю підготовлені порційні шматочки курки. Скласти їх на деко, змащене олією, залишити маринуватися 3-4 години (можна і на ніч).
Випікати у духовці при 200 градусах близько 1 години.
Прикрасити. За допомогою майонезу зробити очі, вставити зіниці із чорного перцю, дзьоб із болгарського і одягнути.
Фарш из тыквы для пирога. Пирог с тыквой и грецкими орехами.
Варенье в магазине Утконос - черничное варенье. Варенье из арбуза.
Рецепт торт спартакКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Маскарпоне в домашних условиях рецептмаскарпоне в домашних условиях
Интересные кулинарные сайты recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter