Курочка у капустяному листі
785
інгредієнти:
- Грудка куряча 2 шт.
- Капуста білоголова (листя) 5 шт.
- Гриби 100 г
- Зелень 3 ст.л.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Сіль, перець
- Горіх мускатний
- Олія рослинна
Курячі грудки відварити до готовності у підсоленій воді, капустяне листя пробланшувати в окропі.
Одну курячу грудку розрізати на 2 частини і обсмажити в олії.
Другу грудку і гриби пропустити через м'ясорубку, додати спеції, зелень, м’яке вершкове масло і добре перемішати.
Обсмажені шматки грудки рівномірно обліпити фаршем, загорнути у капустяне листя і обсмажити в олії на сильному вогні, через 2-3 хвилини вогонь зменшити і смажити хвилин 10.
Купить мицелий - салаты из жареных грибов. Очень вкусные салаты.
Рецепт фасолевого тортаРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Праздничные новогодние блюдаПраздничная компания. Праздничное агентство
Как приготовить вкусный шашлык - сирник рецепти фото. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі