Курочка у хлібній скоринці
- Курка 1 шт.
- Борошно 1000 г
- Вода 700 мл
- Дріжджі (сухі) 7 г
- Сіль 20 г
- Розмарин (кмин, шавлія) 1 пуч.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Спеції
Дріжджове тісто.
У глибокій мисці змішати 800 г звичайного борошна, 200 г борошна грубого помелу і дріжджі. Додати сіль і оливкову олію. Поступово додати воду. Замісити тісто. Тісто повинно бути не круте, трохи липнути до рук. Поставити тісто доходити в холодильник (накривши вологим рушником) на 12-24 години.
Вийняти з холодильника за годину до приготування.
На деко викласти папір і змастити його олією, викласти частину тіста і розкачати пласт.
Курочку помити. Посолити й посипати спеціями зсередини і зовні. Пучок розмарину, шавлії і тмину помістити у середину курочки. Викласти підготовлену птицю на тісто.
Зверху накрити другим шаром тіста. Защипати, щоб не було дірочок. Змастити тісто олією. Запікати в духовці.
При 200 градусах запікати 20 хв.
Зменшити температуру до 160 градусів і запікати 1-1,5 години.
Час від часу перевіряти, що хліб не підгорав.
Салати з копченою куркою та грибами рецептисалати з копченою куркою
Приготовление пасты: приготовление пасты в мультиварке. Как приготовить вкусный шашлык.
Торт медовый с черносливом рецептТорты и пирожные на заказ
Рецепты блюд к праздничному столу. Рецепты мясных блюд для праздничного стола.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter