Курочка у хлібній скоринці

ДРУГІ СТРАВИ
571 Курочка у хлібній скоринці
Фото - Курочка у хлібній скоринці
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Борошно 1000 г
  • Вода 700 мл
  • Дріжджі (сухі) 7 г
  • Сіль 20 г
  • Розмарин (кмин, шавлія) 1 пуч.
  • Олія оливкова 3 ст.л.
  • Спеції

Курочка у хлібній скоринці інгредієнти Дріжджове тісто.

У глибокій мисці змішати 800 г звичайного борошна, 200 г борошна грубого помелу і дріжджі. Додати сіль і оливкову олію. Поступово додати воду. Замісити тісто. Тісто повинно бути не круте, трохи липнути до рук. Поставити тісто доходити в холодильник (накривши вологим рушником) на 12-24 години.

Вийняти з холодильника за годину до приготування.

Курочка у хлібній скоринці На деко викласти папір і змастити його олією, викласти частину тіста і розкачати пласт.

фото Курочка у хлібній скоринці Курочку помити. Посолити й посипати спеціями зсередини і зовні. Пучок розмарину, шавлії і тмину помістити у середину курочки. Викласти підготовлену птицю на тісто.

Курочка у хлібній скоринці Курка Зверху накрити другим шаром тіста. Защипати, щоб не було дірочок. Змастити тісто олією. Запікати в духовці.

Курочка у хлібній скоринці Борошно При 200 градусах запікати 20 хв.

Зменшити температуру до 160 градусів і запікати 1-1,5 години.

 

Час від часу перевіряти, що хліб не підгорав. 

Курочка у хлібній скоринці Дріжджі

Салати з копченою куркою та грибами рецептисалати з копченою куркою

Приготовление пасты: приготовление пасты в мультиварке. Как приготовить вкусный шашлык.

Торт медовый с черносливом рецептТорты и пирожные на заказ

Рецепты блюд к праздничному столу. Рецепты мясных блюд для праздничного стола.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter