Курочка у горщику під томатно-чорносливовим соусом
- Філе куряче 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Паста томатна (кетчуп) 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Цукор-пісок
- Чорнослив (сухофрукт) 13 шт.
- Вода 1 скл.
- Олія оливкова
Філе порізати на невеликі кубики, посолити, поперчити. Відставити у сторону.
Приготувати соус. Цибулю дрібно порізати.
Моркву натерти.
Обсмажити на оливковій олії у сковороді.
Додати томатну пасту, перемішати і всипати порізаний на 4 частини чорнослив.
Дати закипіти.
Влити воду. Перемішати, дати закипіти. Додати сіль, перець і цукор.
На дно горщика викласти столову ложку соусу. Зверху філе і знову соус. Горщик заповнити на 2/3. Накрити кришкою.
Поставити у холодну духовку. Запікати протягом 50 хв при 190 градусах.
Украшение тортов: рецепты украшения для тортов. Безумно вкусные рецепты блюд.
Рецепты потрясающих салатов: буряк салат рецепт.
Кулинарные рецепты фотографиями www.recepti.biz.ua
Нтв-Мир рецепты передачи с юлией высоцкой едим дома www.recepti.biz.ua
recepti.biz.ua рецепт крем заварной
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter