Курочка у горщику під томатно-чорносливовим соусом

ДРУГІ СТРАВИ
594 Курочка у горщику під томатно-чорносливовим соусом
Фото - Курочка у горщику під томатно-чорносливовим соусом
інгредієнти:
  • Філе куряче 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Паста томатна (кетчуп) 3 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Цукор-пісок
  • Чорнослив (сухофрукт) 13 шт.
  • Вода 1 скл.
  • Олія оливкова

Курочка в горщику під томатно-чорносливову соусом інгредієнти Курочка в горщику під томатно-чорносливову соусомФіле порізати на невеликі кубики, посолити, поперчити. Відставити у сторону.

Приготувати соус. Цибулю дрібно порізати.

Моркву натерти.

Обсмажити на оливковій олії у сковороді.

Додати томатну пасту, перемішати і всипати порізаний на 4 частини чорнослив.

Дати закипіти.

Влити воду. Перемішати, дати закипіти. Додати сіль, перець і цукор.

На дно горщика викласти столову ложку соусу. Зверху філе і знову соус. Горщик заповнити на 2/3. Накрити кришкою.

Поставити у холодну духовку. Запікати протягом 50 хв при 190 градусах.

 

Украшение тортов: рецепты украшения для тортов. Безумно вкусные рецепты блюд.

Рецепты потрясающих салатов: буряк салат рецепт.

Кулинарные рецепты фотографиями www.recepti.biz.ua

Нтв-Мир рецепты передачи с юлией высоцкой едим дома www.recepti.biz.ua

recepti.biz.ua рецепт крем заварной

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter