Курочка у горщиках
- Стегно куряче 10 шт.
- Картопля 10 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Приправа (для курки) 1 ст.л.
- Соєвий соус 5 ст.л.
Курячу гомілку розрізати на дві частини. Додати 2 ст. ложки соєвого соусу, приправи і обсмажити на олії швидко, щоб зарум'янилися.
Картоплю почистити, помити і крупно нарізати, обсмажити в олії, де смажилася курка.
Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на крупній тертці. Помідори помити, обшпарити окропом, зняти шкірку і нарізати кубиками. Болгарський перець помити і нарізати соломкою. Часник дрібно порубати.
Укласти шарами на дно горщика м'ясо, потім картоплю, перець, цибулю, моркву, помідори, часник і додати по 1 столовій ложці соєвого соусу у кожен горщик. Так само у кожен горщик додати по п'ять столових ложок води, накрити кришкою і в духовку на 40 хвилин при температурі 180°С.
Через 40 хвилин дістати, можна викласти у тарілку і подати.
Скачать рецепты мясных салатовУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Вкусные рецепты Французской кухни: французская кухня рецепты.
Кулинарный сайт шефКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter