Курочка у гірчично-медовому соусі
- Курячі ніжки (стегна, гомілки, крила) 6 шт.
- Мед 0.25 скл.
- Гірчиця 2 ст.л.
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Часник 4 зуб.
- Сіль
- Перець чорний
- Сік лимонний
Курячі ніжки натерти сумішшю із товченого часнику і чорного перцю і витримати в холодильнику мінімум пару годин. За півгодини до приготування вийняти м'ясо із холодильника.
Ретельно перемішати 1/4 склянки меду, гірчицю, трохи свіжовичавленого лимонного соку, столову ложку олії, сіль.
Обмазати цією сумішшю ніжки.
Покласти на деко, накрите фольгою, або на деко із фольги.
Півгодини запікати у духовці, попередньо нагрітій до 180 градусів. Перевернути ніжки і пекти ще 20 хвилин.
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепти святкових закусок. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт кекс столичныйКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты салат язык www.recepti.biz.ua
Окрошка на воде с майонезомВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
Натуральный рецепт от насморка - праздничные первые блюда. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter