Курочка у фритюрі
2869
інгредієнти:
- Курка (крила, стегна і гомілки)
- Приправа (для курки)
- Сіль
- Яйце
- Сухарі панірувальні
- Олія рослинна
Обсипати курочку сіллю і спеціями, обваляти спочатку у збитому яйці, потім у сухарях і укласти на сітку фритюрниці. Готувати близько 15-20 хв.
recepti.biz отбивная куриная
Холодные закуски - холодные закуски с красной икрой. Холодные закуски для банкета.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - кулинария блюда из печени. Блюда - Серий: 226.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі