Курочка у фользі на вугіллі
- Гомілка куряча (без кістки) 6 шт.
- Гриби (печериці) 6 шт.
- Зелень 1 пуч.
- Сметана 6 ст.л.
- Приправа (Вегета і для курки)
- Сіль
Приготувати соус № 1.
Вегета + сметана + зелень.
Замаринувати гомілки.
Начинка.
Гриби + сметана + зелень.
На 2 шари фольги викласти курочку.
У середину начинку.
Приготувати соус № 2.
Приправа + сметана + зелень.
Замаринувати гомілки, викласти на фольгу, але без начинки.
Зробити мішечки, піднявши краї фольги.
Вугілля підготувати як для шашлику по температурі.
Викласти на них мішечки на 20 хвилин.
Через 20 хв відкрити і залишити просочитися запахом вогнища на 5 хвилин.
Рецепты Для Мультиварки: бите скло десерт рецепт. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепт салата с каперсамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт столичный кекс www.recepti.biz.ua
Любишь сладости? Помни о фигуре - лимонник торт. Торты на заказ. Вкусно и недорого.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter