Курочка у духовці
798
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Дим рідкий 4 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Оцет (столовий)
- Рис 1 скл.
- Приправa (для шашлику або гриля)
- Сіль
Курку замаринувати у 3% оцті із додаванням рідкого диму й солі на 5 годин. Курку потрібно потикати виделкою, щоб вона краще промаринувалася.
Відварити рис.
Натерти курку приправою.
Начинити рисом.
Можна зашити ниткою.
Потім поставити у духовку години на 1,5-2.
Салат кучками с корейской морковью иРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Поможем выйти замуж в Германию - легкие супы рецепты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Готовим со вкусом: рецепт закуски рафаэлло. Закупка рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі