Курочка у червоному гострому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
600 Курочка у червоному гострому соусі
Фото - Курочка у червоному гострому соусі
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Томат 1 скл.
  • Масло вершкове
  • Борошно пшеничне 4 ст.л.
  • Перець червоний гіркий (порошок) 1 ч.л.

Курочка в червоному гострому соусі інгредієнти

Курочка в червоному гострому соусі Порізати курку на шматки, обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору. Обсмажену скласти у каструльку, залити водою і тушкувати до готовності.

фото Курочка в червоному гострому соусі Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на крупну тертку і обсмажити овочі на вершковому маслі. Коли овочі зарум'яняться додати томат, трохи прокип'ятити. Додати перець і борошно, акуратно перемішати і вимкнути.

Курочка в червоному гострому соусі Курка Коли курка готова, вилити піджарку і прокип'ятити на повільному вогні хвилин 7-10.

Подавати можна з будь-яким гарніром.

 

recepti.biz маскарпоне в домашних условиях

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter