Курочка у червоному гострому соусі
607
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Томат 1 скл.
- Масло вершкове
- Борошно пшеничне 4 ст.л.
- Перець червоний гіркий (порошок) 1 ч.л.
Порізати курку на шматки, обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору. Обсмажену скласти у каструльку, залити водою і тушкувати до готовності.
Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на крупну тертку і обсмажити овочі на вершковому маслі. Коли овочі зарум'яняться додати томат, трохи прокип'ятити. Додати перець і борошно, акуратно перемішати і вимкнути.
Коли курка готова, вилити піджарку і прокип'ятити на повільному вогні хвилин 7-10.
Подавати можна з будь-яким гарніром.
recepti.biz маскарпоне в домашних условиях
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі