Курочка у часниково-медовому маринаді
- Крило куряче (стегно) 1 кг
- Лимон 1 шт.
- Соус (чилі)
- Мед
- Часник 3 зуб.
- Імбир (мелений) 0.5 ч.л.
- Сіль
Маринад - змішати розчавлений часник, соєвий соус і "чилі", імбир, мед, сік лимона, трохи солі.
Порційні шматочки курочки помістити у маринад, добре вмочити у нього, накрити харчовою плівкою і поставити маринуватися на 2 години у прохолодному місці (або на ніч у холодильник).
Викласти у жароміцну посудину, полити маринадом і помістити у розігріту духовку 200°С на 25-30 хвилин, у середині приготування бажано шматочки перевернути і полити маринадом.
Кухни фото - изысканные рецепты французской кухни. Рецепты мяса по-французски.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепты салатов с языком с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Танцы-повторялки для детей - праздничные салаты к новому году. Праздничные салаты.
Украшение тортов: крем для торта для украшения.
Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление блюд из яиц. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter