Курочка "Туз у рукаві"
- Курка (філе) 4 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Приправа (Суміш спецій для курки)
- Маринад 0.8 л
- Сир (ковбасний, копчений)
- Паштет (із шинки) 1 бан.
- Яйце
- Крохмаль
- Вода мінеральна газована
- Сік лимона 1 шт.
- Цукор
- Сіль
Філе розморизити, помити, висушити паперовим рушником, відбити.
Додати спеції, крупно нарізану цибулю, залити маринадом (вода мінеральна газована, сік лимона, цукор, сіль) і залишити на ніч в холодильнику.
На кожен шматочок м'яса покласти паштет і сир.
Сколоти зубочисткою дуже ретельно, щоб сир і паштет при нагріванні не витекли.
Занурити "кишеньку" у крохмаль, потім у збите яйце.
Обсмажити по хвилинці на сильному вогні, тільки щоб м'ясо прикипіло, зарум'янилося і зберегло максимально свій сік.
Потім всі кишеньки укласти в рукав, додати цибулю з маринаду.
Зробити у рукаві кілька отворів.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину.
Доставка готовой еды на неделю: украинская кухня доставка. Рецепт: Борщ.
recepti.biz.uaКуличи, пасхи, пасхальное меню: пошаговые рецепты с фото
Кулинарные рецепты от Tramontina: плов рецепт приготовления.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта медовика.
Готовим на пару. Вкусные рецепты от Юлии Высоцкой. Рецепт форели от Клода Моне и Юлии Высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter