Курочка "Туз у рукаві"

ДРУГІ СТРАВИ
852 Курочка "Туз у рукаві"
Фото - Курочка
інгредієнти:
  • Курка (філе) 4 шт.
  • Цибуля 2 шт.
  • Приправа (Суміш спецій для курки)
  • Маринад 0.8 л
  • Сир (ковбасний, копчений)
  • Паштет (із шинки) 1 бан.
  • Яйце
  • Крохмаль
  • Вода мінеральна газована
  • Сік лимона 1 шт.
  • Цукор
  • Сіль

Курочка Філе розморизити, помити, висушити паперовим рушником, відбити.

Курочка Додати спеції, крупно нарізану цибулю, залити маринадом (вода мінеральна газована, сік лимона, цукор, сіль)  і залишити на ніч в холодильнику.

фото Курочка

На кожен шматочок м'яса покласти паштет і сир.

Курочка Сколоти зубочисткою дуже ретельно, щоб сир і паштет при нагріванні не витекли.

Курочка Занурити "кишеньку" у крохмаль, потім у збите яйце.

Обсмажити по хвилинці на сильному вогні, тільки щоб м'ясо прикипіло, зарум'янилося і зберегло максимально свій сік.

Курочка Потім всі кишеньки укласти в рукав, додати цибулю з маринаду.

Зробити у рукаві кілька отворів.

Курочка Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину.

Доставка готовой еды на неделю: украинская кухня доставка. Рецепт: Борщ.

салаты с копченостями

recepti.biz.uaКуличи, пасхи, пасхальное меню: пошаговые рецепты с фото

Кулинарные рецепты от Tramontina: плов рецепт приготовления.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта медовика.

Готовим на пару. Вкусные рецепты от Юлии Высоцкой. Рецепт форели от Клода Моне и Юлии Высоцкой.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter