Курочка "Тропіканка"
623
інгредієнти:
- Стегно куряче 5 шт.
- Паприка солодка (мелена) 1 ст.л.
- Карі 1 ст.л.
- Часник 1 ст.л.
- Помідор 1 ст.л.
- Сіль
- Сік лимона 0.5 шт.
- Апельсин
Курячі стегенця помити, обсушити і нарізати на порційні шматки.
Приготувати маринад.
Змішати соус, паприку, карі, часник, помідори, сік лимона, сік апельсина.
Кожен шматок курки вмочити у маринад і скласти у ємність. Залишити мінімум на 6 годин (краще на ніч).
Укласти шматочки курки у форму для запікання, зверху вилити залишений маринад.
Запікати у попередньо нагрітій до 200°С духовці 1 годину 10 хвилин.
Рецепт творожных шариков - рецепти з фото.
Кулинария мясные салаты. Куриные и мясные салаты.
Рецепт торта з чорносливомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Салат гурман рецепт фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі