Курочка томатна, дуже ароматна
- Курка 500 г
- Сік томатний 600 мл
- Спеції
- Часник 5 зуб.
- Сіль
- Імбир (корінь)
- Перець чорний (мелений)
Курку порізати порційними шматочками. Сіль і мелений чорний перець змішати і обваляти шматочки курки в цій суміші. Дати постояти хвилин 40. Солі багато не потрібно, оскільки сік солоний.
Укласти шматочки курки в горщики.
Імбир натерти на дрібній тертці, щоб вийшло приблизно 1,5 ч. л.
Томатний сік вилити в каструлю.
У сік засипати спеції, імбир і роздавлений часник.
Гарно перемішати сік зі спеціями і залити в горщики з м'ясом.
Духовку розігріти до 200-220°C і поставити горщики на 40-50 хвилин.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: самые вкусные мясные салаты. Купить мясные продукты.
кулинария французская кухня рецепт приготовления кэш
Рецепт салата с языка говяжьегоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Картофельный пирог со шпинатомПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter