Курочка "Танго"
- Курка 1 кг
- Чорнослив (без кісточки) 150 г
- Яблуко 0.5 кг
- Вино червоне сухе 1 скл.
- Сіль
- Перець чорний
- Орегано 1 ч.л.
- Паприка солодка 1 ч.л.
Порційні шматочки курки посолити, поперчити, додати паприку, базилік, орегано. Скласти у вогнетривку каструльку.
Яблука розрізати навпіл або на 4 частини залежно від розміру, але не дрібно. Чорнослив помити. Залити склянкою червоного вина 9-12% (можна виноградним соком), якщо воно дуже кисле, можна додати трішки цукру або меду. Залишити на пару годин промаринуватися.
Відправити у духовку 200°С на 80 хвилин. Хвилин 40 під кришкою, або прикрити фольгою, потім зняти і дати підрум'янитися.
Салаты с перепелиными яйцами рецептыКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Ржаная закваска рецептПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рождественские блюда рецептыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Закваска VIVO для йогурта - приготовление йогурта в термосе. Внимание! Термосы и термокружки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter