Курочка "Танго"

ДРУГІ СТРАВИ
635 Курочка "Танго"
Фото - Курочка
інгредієнти:
  • Курка 1 кг
  • Чорнослив (без кісточки) 150 г
  • Яблуко 0.5 кг
  • Вино червоне сухе 1 скл.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Орегано 1 ч.л.
  • Паприка солодка 1 ч.л.

Курочка Порційні шматочки курки посолити, поперчити, додати паприку, базилік, орегано. Скласти у вогнетривку каструльку.

Курочка Яблука розрізати навпіл або на 4 частини залежно від розміру, але не дрібно. Чорнослив помити. Залити склянкою червоного вина 9-12% (можна виноградним соком), якщо воно дуже кисле, можна додати трішки цукру або меду. Залишити на пару годин промаринуватися.

фото Курочка Відправити у духовку 200°С на 80 хвилин. Хвилин 40 під кришкою, або прикрити фольгою, потім зняти і дати підрум'янитися.

Салаты с перепелиными яйцами рецептыКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Ржаная закваска рецептПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Рождественские блюда рецептыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

рецепт салата с фетой

Закваска VIVO для йогурта - приготовление йогурта в термосе. Внимание! Термосы и термокружки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter