Курочка Тандурі
- Стегно куряче 4 шт.
- Йогурт (кефір, кисле молоко) 0.5 скл.
- Імбир 1 ст.л.
- Часник 1 ст.л.
- Сік лимона 1 шт.
- Сіль 1 ст.л.
- Спеції
Відрізати від курочки стегна, видалити шкірку і зробити надрізи через кожен сантиметр.
Змішати у тарілочці або склянці одну чайну ложку солі, чайну ложку гострого червоного перцю "Чілі" і одну чайну ложку меленої паприки.
Втерти приготовлену суміш спецій у зроблені надрізи і полити стегна соком половинки лимона.
В емальовану посудину влити півсклянки йогурту або будь-якого іншого кисломолочного продукту.
Додати сік половинки лимона.
Натерти на дрібній тертці часник і корінь імбиру (по одній столовій ложці).
Додати одну столову ложку солі.
Додати спеції:
1 столова ложка меленого коріандру.
1 чайна ложка перцю "Чілі".
2 столові ложки паприки.
1 чайна ложка чорного меленого перцю.
1 столова ложка меленого кмину (зіри).
1 столова ложка сушеної зелені, або 2 столових ложки свіжої.
1 чайна ложка куркуми.
Все добре перемішати.
Добре змастити стегна отриманою сумішшю. Поставити на 12 годин у холодильник, можна витримати 24 години.
Якщо запікати у духовці, виставити температуру на максимум, покласти стегна на решітку і запікати 30-40 хвилин.
Якщо готувати на грилі, то виставити температуру на максимум і запікати 15-20 хвилин з одного боку і 15-20 хвилин з іншого.
Рецепт Творожной Запеканки: рецепт сирника з маком.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт кофе гляссе. Кулинарные рецепты от Tramontina.
www.recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты новогодних блюд в год петухаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты Холодных закусок к водке. Рецепты канапе бутерброды Холодные закуски баклажаны фото.
Как приготовить летний салат: вкусные рецепты с фото на пасху.
Рецепты приготовления блюд: фото рецепты новогодних блюд. Рецепты для гурманов от Лефкадии.
Рецепты для ужина - как приготовить почки говяжьи. Киста почки. Эффективное лечение.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter