Курочка "Спокуса"
- Філе куряче 500 г
- Перець болгарський (червоний) 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Селера черешкова 3 шт.
- Персик (консервований) 0.5 бан.
- Часник 2 зуб.
- Сметана (низькокалорійна) 200 г
- Спеції (східні, для курки)
Усе порізати кубиками середнього розміру. Селеру натерти на терці.
У розігріту олію додати солодкий перець, трохи обсмажити і додати куряче філе.
Обсмажити курку до "побіління", додати селеру, помідор. Через хвилин 7 - шматочки персика. Додати спеції (для курки, карі, хмелі-сунелі). Залити сметаною, вичавити пару зубчиків часнику.
Сервірувати і подати до столу.
Рецепт первого блюда - рассольник. Дешевые рецепты первых и вторых блюд.
Рецепти до Нового року 2017 номнацрецепти до нового року
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: рождественские блюда рецепты. Рецепты для пароварки, вкусно.
Вкусные рецепты с фото - песочный пирог с яблоками. Как испечь дома хлеб на закваске.
recepti.biz.ua кулинария рецепты вкусных салатов
Как приготовить летний салат: рецепты салата с морепродуктами. Готовим со вкусом.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - торты без выпечки рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter