Курочка "Смакота"
- Стегенця курячі 10 шт.
- Сіль 1 ст.л.
- Цукор 1 ст.л.
- Вода 250 мл
- Часник 3 зуб.
Суміш солі і цукрового піску висипати на суху гарячу сковороду і постійно помішуючи приготувати на великому вогні.
У результаті цукор розплавиться і вийде коричнева маса-карамель.
Відразу влити склянку води і на середньому вогні, постійно помішуючи, розчинити цукор із сіллю.
Підготовлені стегна змастити натертим часником, зверху полити отриманою сумішшю (щоб рідина потрапила на кожен шматочок).
Поставити деко в розігріту духовку до 190-200 градусів і запікати близько години.
Рецепты тортов на любой вкус: ореховый торт без муки рецепт. Торт В Мультиварке Рецепты.
новогодние рецепты горячих блюд
Рецепты салата из морепродуктов. Рецепты салатов морепродукты.
Польская кухня супыПольское турагентство
Заварной крем рецепт эклер www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter