Курочка "Смакота"
743
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Майонез 100 г
- Сіль, перець 1 ч.л.
- Соус соєвий 50 мл
- Мед рідкий 50 мл
- Вино біле сухе 50 мл
- Сік лимона 2 ст.л.
Приготувати соус. Мед, соєвий соус і вино змішати і вилити на сковороду, уварювати до загустіння. Дати трохи охолонути і додати сік лимона. Курку розрізати по лінії грудки і викласти на деко, обмазати сіллю, перцем і майонезом. Поставити у духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів. Потім дістати і полити соусом, знову в духовку і періодично поливати курочку соком, що виділиться.
Рецепты салатов с креветками с фотографиямиКулинарные рецепты
Первые блюда Польской кухни. Польские кухни мебель в Одессе.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі