Курочка "Смакота"

ДРУГІ СТРАВИ
672 Курочка "Смакота"
Фото - Курочка
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Майонез 100 г
  • Сіль, перець 1 ч.л.
  • Соус соєвий 50 мл
  • Мед рідкий 50 мл
  • Вино біле сухе 50 мл
  • Сік лимона 2 ст.л.

Приготувати соус. Мед, соєвий соус і вино змішати і вилити на сковороду, уварювати до загустіння. Дати трохи охолонути і додати сік лимона. Курку розрізати по лінії грудки і викласти на деко, обмазати сіллю, перцем і майонезом. Поставити у духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів. Потім дістати і полити соусом, знову в духовку і періодично поливати курочку соком, що виділиться.

Рецепты салатов с креветками с фотографиямиКулинарные рецепты

Первые блюда Польской кухни. Польские кухни мебель в Одессе.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter