Курочка "Швидка"
- Рис 1 скл.
- Печериці 200 г
- Перець бoлгарський 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Філе куряче 500 г
- Спеції (сіль, перець)
- Зелень
- Вершки 100 мл
- Олія рослинна
Рис промити, залити двома склянками води, посолити і відварити до напівготовності.
Філе нарізати кубиками й обсмажити на олії.
Додати дрібно нарізану цибулю, обсмажити.
Далі печериці (дрібно нарізані), посолити, поперчити.
У помідора зняти шкірку, м'якоть нарізати кубиками.
Перець нарізати тонкими смужками.
Додати до обсмаженого філе. Трохи протушкувати.
Далі - вершки. Накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні 10 хвилин.
Додати напівготовий рис (якщо мало рідини, додати трохи) і довести страву до готовності.
Розкласти у порційні тарілки, посипати зеленню.
Купить Конфеты: конфеты ирис в домашних условиях.
Мимоза салат классический рецепт с сыромРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Кофеварки эспрессо. Сорт кофе кофеварка эспрессо.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter