Курочка "рум'яна-соковита"
- Курка 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Цукор 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Курку розділити на частини (можна відразу брати стегенця, ніжки, грудки).
У пательні розігріти олію, посипати цукром. Коли цукор підтане, викласти шматочки курочки, добре розмішати і на великому вогні підсмажити з обох боків до рум'яної скоринки, потім зменшити вогонь і тушкувати до напівготовності (хвилин 20), додати нарізану півкільцями цибулю, довести всe до готовності (ще хвилин 20).
Рецепты блюд из рыбыСтатьи о рыбах. Рецепты блюд. Рецепты любимых блюд
Рецепт похудения в одной капсуле: рецепти гарячих страв. Диета: рецепты для похудения.
Печень рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Кулинарные рецепты от Tramontina - немецкая кухня рецепты с фото.
Мультиварка Philips: салаты вкусные рецепты.
Рецепты салатов с фотоКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет
Традиционная американская кухня рецептыМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter