Курочка "рум'яна-соковита"

ДРУГІ СТРАВИ
737 Курочка "рум'яна-соковита"
Фото - Курочка
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 5 шт.
  • Цукор 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія рослинна

Курку розділити на частини (можна відразу брати стегенця, ніжки, грудки).

У пательні розігріти олію, посипати цукром. Коли цукор підтане, викласти шматочки курочки, добре розмішати і на великому вогні підсмажити з обох боків до рум'яної скоринки, потім зменшити вогонь і тушкувати до напівготовності (хвилин 20), додати нарізану півкільцями цибулю, довести всe до готовності (ще хвилин 20).

Рецепты блюд из рыбыСтатьи о рыбах. Рецепты блюд. Рецепты любимых блюд

Рецепт похудения в одной капсуле: рецепти гарячих страв. Диета: рецепты для похудения.

Печень рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Кулинарные рецепты от Tramontina - немецкая кухня рецепты с фото.

Мультиварка Philips: салаты вкусные рецепты.

Рецепты салатов с фотоКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет

Традиционная американская кухня рецептыМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter