Курочка "Рум'яна"

ДРУГІ СТРАВИ
826 Курочка "Рум'яна"
Фото - Курочка
інгредієнти:
  • Курка 1.4 кг
  • Аджика 1 ст.л.
  • Майонез 3 ст.л.
  • Кефір 100 мл
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Приправа ("Маггі")

Курочка Курочку помити, обсушити.

Приготувати маринад для курки. Змішати аджику, кефір, майонез, "Маггі", сіль, перець.

Курочка Добре намазати маринадом курку у середині і зовні.

Дати промаринуватися години дві.

фото Курочка Деко змастити олією, покласти на нього курку.

Поставити деко із куркою у розігріту до 180 градусів духовку і запікати 50 хвилин, потім вогонь збільшити до 200 градусів і запікати щe 25 хвилин.

Курочка

 

французская кухня рецепты

Салат с Курицей и сыром рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Торты без выпечки рецепты видеоВкусный быстрый и простой Рецепт торт Наполеона классического

ЗдесьКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Салаты из яблок и морковиШарлотка В Мультиварке С Яблоками Рецепт. Авторские рецепты

Польские кухни напрямую из Польши здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter