Курочка "Рум'яна"
- Курка 1.4 кг
- Аджика 1 ст.л.
- Майонез 3 ст.л.
- Кефір 100 мл
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Приправа ("Маггі")
Курочку помити, обсушити.
Приготувати маринад для курки. Змішати аджику, кефір, майонез, "Маггі", сіль, перець.
Добре намазати маринадом курку у середині і зовні.
Дати промаринуватися години дві.
Деко змастити олією, покласти на нього курку.
Поставити деко із куркою у розігріту до 180 градусів духовку і запікати 50 хвилин, потім вогонь збільшити до 200 градусів і запікати щe 25 хвилин.
Салат с Курицей и сыром рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Торты без выпечки рецепты видеоВкусный быстрый и простой Рецепт торт Наполеона классического
ЗдесьКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салаты из яблок и морковиШарлотка В Мультиварке С Яблоками Рецепт. Авторские рецепты
Польские кухни напрямую из Польши здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter