Курочка "Рум'яна"

ДРУГІ СТРАВИ
614 Курочка "Рум'яна"
Фото - Курочка
інгредієнти:
  • Курка
  • Борошно
  • Яйце куряче
  • Молоко
  • Олія рослинна
  • Гриби (опеньки)
  • Морква
  • Цибуля ріпчаста
  • Часник
  • Сіль
  • Перець

Курочка Випекти млинці із борошна, яйця, молока, олії.

Курочка Із курки зняти шкіру, ніжки і крильця залишити повністю.

фото Курочка Відокремити м'ясо від кісток.

Курочка Подрібнити куряче м'ясо, потім додати цибулю, потім гриби, на тертці натерти моркву.

Цибулю розділити на 2 частини: першу - у гриби, другу - у моркву, обсмажити гриби з цибулею, окремо обсмажити моркву з цибулею.

Перемішати фарш + сіль, перець і загорнути щільно у млинець.

Курочка Заповнити курочку млинцями (уздовж), черевце і шию закріпити зубочисткою, обмазати олією, сіллю, перцем і поставити у духовку на хвилин 30.

Курочка У процесі смаження періодично відкривати і поливати соком і жирком, який з'явиться у листі.

Можна фарширувати курку так: половина - з грибною начинкою, друга половина - курячий фарш із часником та морквою.

Рецепты мясных слоенных салатов. Праздничный мясной салат рецепт.

Готовим со вкусом - салат с морепродуктами рецепт.

http://recepti.biz.ua салаты из отварной картошки

Онлайн запись к диетологу - диетолог светлана фус сайт.

Рецепты с творогом фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Рецепт майонеза. Майонез легкий.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter