Курочка "Рум'яна"
- Курка
- Борошно
- Яйце куряче
- Молоко
- Олія рослинна
- Гриби (опеньки)
- Морква
- Цибуля ріпчаста
- Часник
- Сіль
- Перець
Випекти млинці із борошна, яйця, молока, олії.
Із курки зняти шкіру, ніжки і крильця залишити повністю.
Відокремити м'ясо від кісток.
Подрібнити куряче м'ясо, потім додати цибулю, потім гриби, на тертці натерти моркву.
Цибулю розділити на 2 частини: першу - у гриби, другу - у моркву, обсмажити гриби з цибулею, окремо обсмажити моркву з цибулею.
Перемішати фарш + сіль, перець і загорнути щільно у млинець.
Заповнити курочку млинцями (уздовж), черевце і шию закріпити зубочисткою, обмазати олією, сіллю, перцем і поставити у духовку на хвилин 30.
У процесі смаження періодично відкривати і поливати соком і жирком, який з'явиться у листі.
Можна фарширувати курку так: половина - з грибною начинкою, друга половина - курячий фарш із часником та морквою.
Рецепты мясных слоенных салатов. Праздничный мясной салат рецепт.
Готовим со вкусом - салат с морепродуктами рецепт.
http://recepti.biz.ua салаты из отварной картошки
Онлайн запись к диетологу - диетолог светлана фус сайт.
Рецепты с творогом фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепт майонеза. Майонез легкий.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter