Курочка "Провінційна"

ДРУГІ СТРАВИ
698 Курочка "Провінційна"
Фото - Курочка
інгредієнти:
  • Курка 1.4 кг
  • Олія оливкова 4 ст.л.
  • Сіль
  • Перець
  • Паприка
  • Картопля 400 г
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Помідор 300 г
  • Бульйон (курячий) 300 мл

Курочка Курку розділити на 8 частин.

У 2 ст. л. оливкової олії додати сіль, перець і паприку. Цією сумішшю намазати курочку. Обсмажити на розігрітій сковороді.

Включити духовку на 200°С.

Картоплю добре помити і розрізати на часточки разом зі шкіркою.

Перець нарізати великою соломкою.

Цибулю очистити і нарізати на часточки.

Часник подрібнити.

Курочка Цибулю обсмажити на сковороді, де смажилася курка. Додати часник.

фото Курочка Додати болгарський перець.

Курочка Додати картоплю.

Курочка Влити бульйон, посолити, поперчити і додати зелень.

Дати покипіти 5 хвилин.

Курочка Овочі висипати у форму для запікання. Зверху покласти курочку і помідори, нарізані часточками (але краще цілі помідори черрі).

Поставити у духовку і запікати 45 хвилин.

Курочка

Рецепт торта бисквит с фруктамиРецепт Бисквита В Мультиварке. Авторские рецепты

Купить Печенье: печенье из творога розочки. Творог интернет-магазин.

Французские салаты рецептыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

recepti.biz.ua индийская кухня рецепт дал

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter