Курочка "Провінційна"
- Курка 1.4 кг
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Паприка
- Картопля 400 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Помідор 300 г
- Бульйон (курячий) 300 мл
Курку розділити на 8 частин.
У 2 ст. л. оливкової олії додати сіль, перець і паприку. Цією сумішшю намазати курочку. Обсмажити на розігрітій сковороді.
Включити духовку на 200°С.
Картоплю добре помити і розрізати на часточки разом зі шкіркою.
Перець нарізати великою соломкою.
Цибулю очистити і нарізати на часточки.
Часник подрібнити.
Цибулю обсмажити на сковороді, де смажилася курка. Додати часник.
Додати болгарський перець.
Додати картоплю.
Влити бульйон, посолити, поперчити і додати зелень.
Дати покипіти 5 хвилин.
Овочі висипати у форму для запікання. Зверху покласти курочку і помідори, нарізані часточками (але краще цілі помідори черрі).
Поставити у духовку і запікати 45 хвилин.
Рецепт торта бисквит с фруктамиРецепт Бисквита В Мультиварке. Авторские рецепты
Купить Печенье: печенье из творога розочки. Творог интернет-магазин.
Французские салаты рецептыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
recepti.biz.ua индийская кухня рецепт дал
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter