Курочка по-сицилійськи
- Філе куряче 4 шт.
- Помідор (у власному соку) 540 мл
- Сіль 0.25 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 0.25 ч.л.
- Базилік (сухий) 1 ч.л.
- Орегано (сухий) 1 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Каперси (зелені маслини) 2 ч.л.
- Оцет (винний червоний; бальзамічний) 2 ч.л.
- Кориця (мелена) 0.5 ч.л.
- Цукор
У мисці змішати базилік, орегано, сіль і перець.
Куряче філе вимити, обсушити і відбити (або просто розрізати одне філе уздовж на два тонких).
Сумішшю із приправ посипати курячі грудки з обох сторін.
Цибулю і часник дрібно нарізати.
У великій сковороді з антипригарним покриттям нагріти половину оливкової олії на середньому вогні.
Обсмажити курку з обох сторін, приблизно 4 хвилини.
Перекласти курку у тарілку.
У сковороду вилити залишок олії і обсмажити цибулю з часником.
Додати помідори, ламаючи їх ложкою. Якщо використовувати каперси або оливки, то додати і їх.
Покласти у соус корицю й цукор, влити оцет.
Покласти обсмажене філе у соус і довести його до кипіння. Тушкувати на невеликому вогні під кришкою до готовності курки (приблизно від 5 до 10 хвилин).
Подавати гарячим, посипавши зеленню.
Скачать книгу диетических рецептов. Кулинария диетические рецепты.
Новогодние рецепты мясных блюд здесь
Салати з крабовими паличками рецепти фотосалати з крабовими паличками рецепти
Рецепты салатов из морепродуктов. Рецепт салата из морепродуктов.
Вкусные рецепты с фото - рецепты едим дома с юлией высоцкой. Рецепты Для Мультиварки.
Кондитерские формы - кокосовые кексы рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter