Курочка по-східному із пастою Каватаппі
874
інгредієнти:
- Стегно куряче 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Спеції (паприка солодка, червона паприка гірка, порошок кінзи, білий перець, кмин)
- Макаронні вироби (паста каватаппі) 500 г
- Вода
- Олія оливкова 4 ст.л.
Курячі стегна і гомілки розділити. Цибулю почистити, дрібно нашаткувати.
У сковороду налити олію, обсмажити цибулю до прозорого кольору.
Потім покласти стегна і гомілки і тушкувати 15-20 хвилин.
У тушковану курку додати нашатковану кільцями моркву і тушкувати 5-7 хвилин.
Відварити пасту Каватаппі.
Готову пасту викласти на курочку, все добре перемішати.
Фетучини в домашних условиях - пирог песочный с яблоками. Как испечь дома хлеб на закваске.
Кулинарные сайты с рецептами и фото отзывыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Французский салат красоты рецептКурсы французского языка различного уровня и направленности
Филь американская кухня здесь
Самые лучшие кулинарные сайты. Кулинарный сайт скачать фильм рататуй.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі