Курочка по-селянськи
- Грудка куряча 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Борошно 2 скл.
- Яйце 2 шт.
- Маргарин 100 г
- Майонез 100 г
- Цукор 100 г
- Сіль 0.5 ч.л.
Грудку порізати на шматочки, замаринувати у соєвому соусі (спеціях) хоча б 30 хв.
Обсмажити. Можна із подрібненою цибулею.
Цибулину порізати кільцями і викласти на готову курку. Курку зі сковорідки не виймати.
Тісто.
Змішати всі інгредієнти, додати борошно і вимісити круте тісто.
Тісто розім’яти руками у коржик, що кладеться у курочку.
Зверху повинен такий коржик вийти, щоб все під ним сховалося.
Поставити у духовку розігріту, запікати при температурі 180-200°С 45-50 хвилин.
Через 20 хвилин після початку запікання, дістати сковорідку і по всій поверхні часто проткнути тісто (до сковороди) паличкою або виделкою.
Подавати гарячим.
Рецепты первых блюд с фото recepti.biz.ua
recepti.biz Рецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Домашний хлеб: выпечка домашнего хлеба рецепты.
Чанахи фасоль рецепт здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter